Returnering

Hvordan kan jeg returnere en box?

Vi vedlægger en returlabel, som du klistrer på den kasse, du modtager dine varer i. Kassen skal afleveres i nærmest GLS pakkeshop. Find din nærmeste pakkeshop her: link

Kan jeg returnere dele af en box?

Du kan frit returnere dele af din boks. Dog bortfalder den mængderabat vi yder på boksen, når du returnerer varen, så du bare betaler listepris for de stykker tøj, som du beholder. Vi modregner rabatten, og indsætter derefter differencen på din konto inden for senest 14 dage efter vi har modtaget af varen. Bemærk venligst, at mængderabatten i nogle tilfælde kan være større end prisen på varen den vare, som du ikke vil beholde, så regn lige på om det kan betale sig for dig at returnere ;-).

Hvor lang tid har jeg til at vurdere, om jeg vil beholde min box eller dele af den?

Inden for 7 dage hverdage skal du returnere (have afsendt) gopandaboxen eller de dele, du ikke ønsker at beholde. Returneres der for sent, forbeholder vi os ret til at opkræve håndteringsgebyr på 150 kr. og vi forbeholder os ret til at fakturere for boxen, såfremt tøjet ikke returneres i den stand, det blev modtaget i.

Jeg kan ikke sende boxen retur inden for 7 hverdage, hvad gør jeg?

Er du af en eller anden årsag forhindret i at sende tøjet tilbage inden for de 7 hverdage, så send os en mail inden de 7 dage er gået med en begrundelse for, hvorfor du ikke kan returnere, og så finder vi en løsning, vi er super flinke 🙂

Kan jeg ombytte til en anden størrelse?

Såfremt vi har en størrelse på lager, kan du returnere varen og få den ombyttet til en tilsvarende style i den ønskede størrelse. Det koster dig kr. 39,- i fragt.

Skriv blot i det vedlagte retur- og ombytningsbrev, hvilken størrelse du ønsker, så sender vi dig varen kvit og frit, uden at din mængderabat bortfalder. Du vil modtage en ny vare inden for 2-3 dage.

Hvis vi ikke kan ombytte varen til en anden størrelse, vil du få penge retur for denne vare, uden at mængderabatten bortfalder. Vi forbeholder os ret til at fakturere for varen, såfremt den ikke returneres i den stand, den blev modtaget i.

Du kan hente vores Retur seddel her.