Læs om os i Børsen

Fik du læst det? Eller har du måske ikke abonnement? Det skal du ikke fortvivle over, du kan du læse med her, og finde ud af hvad det hele handler om. Der var nemlig en artikel om os i Børsen sidste weekend.

     Hvad var det egentlig som fik os til at kaste os ud i dette projekt?

Det var manglen på tid til at være sammen med sin søn, der for en håndfuld år siden gav Nanna ideen til Gopandabox.”(Børsen)

Er det noget som vi forælder ikke har nok af, så er det tid! Vi vil gerne have at vores børn ser smarte ud, når vi skal ud af døren. Det at nogen bare kan sende mig tøj, som allerede er valgt ud, sådan at det hele passer sammen og som passer i størrelsen, det er bare lige det vi har brug for!

”Da jeg startede med at tænke over det her koncept, kiggede jeg meget på leasing produkter inden for børnetøj, som der jo er en del af på markedet. Men tøjet var bare ikke lækkert. Og så skal man have bøvlet med at sende det retur. Hvad med den knap, der falder af eller den plet, der er på skjorten? Hvordan kompenserer man for det? Det passer ikke ind i den convenience tankegang, vi gerne vil ramme. Vi skal kunne levere et produkt, der letter forældre for arbejde – også når det gælder gode tilbud, hvor vi skal være foran. Man sparer f.eks. altid op til 20 pct. ved at købe vores boxe.” (Børsen).

Vi gør arbejdet for dig

“Børnetøj er ikke noget, man lægger oveni det, man køber i forvejen. Det er noget, man skal have alligevel. Når du får et barn, skal du løbende bruge en større størrelse. Det holder vi øje med, og samtidig sikrer vi os, at størrelserne, der kan afvige meget i forskellige mærker, passer sammen. Vi tjekker den slags, man måske enten ikke tænker over eller har tid til.”(Børsen)

Du kan læse artiklen HER

Husk at vi nu også laver undertøjsboxe i størrelsen 2-9 år 🙂 Det er lige så nemt som med tøjboxene, du vælger selv hvor ofte, du vil modtage tøjet og vi holder øje med, at du har opdateret størrelsen på din panda.

Kærlig hilsen

Joan, Nanna og vores praktikant Soley, der har lavet dette indlæg 🙂