FAQ

GoPandaBox.com – Hvordan virker det?

Hvordan kommer jeg i gang?
  1. Tag vores Styletest og vælg din stil
  2. Modtag din box med lækkert børnetøj med GLS
  3. Returnér gratis (returlabel medfølger) såfremt du ikke ønsker at beholde enkelte dele eller hele GoPandaBoxen
Hvad er der i en GoPandaBox?

Hver box indeholder 5-7 stykker nyt tøj, der er stylet så det passer til den stil, du har valgt. Disse items er udvalgt, så de kan styles sammen, og dit barns basis behov er dækket.

Skal jeg returnere tøjet igen?

Nej, det er dit lækre nye tøj til din lille gøj

Hvilke brands kan jeg forvente at modtage i min box?

Du kan se de brands, vi samarbejder med her – og der kommer hele tiden flere til. Vi styler GoPandaBoxene med kendte, lækre mærker, men vil også introducere mindre kendte men lækre mærker, som du måske ikke selv ville få øje på, både danske og internationale. Vi har en fest med at besøge messer i hele Europa og tager skønne ting og inspiration med hjem til dig og din lille gøj.

Hvilke størrelser kan jeg få min GoPandaBox i?

Vi leverer i størrelserne 56-104, det svarer til fra 0 til 4 år.

Får jeg på forhånd at vide, hvad der er i min box?

Det er en lækker suprise til dig og din lille gøj, som I kan hygge jer med at pakke op – det er en gave fra os til jer. Din GoPandaBox kan variere, så har du 2 børn, som modtager samme box, er der ikke nødvendigvis det samme indhold i begge boxe, så der er lidt variation til jer.

Er GoPandaBox tilpasset mit barn?

Boxenes indhold er tilpasset dit barns alder, så indholdet passer til dit barns behov. I størrelserne 56-62 vil der således ofte være en heldragt med, og i størrelse 92-104 vil der ikke længere være nogen bodystockinger med i boxen.

Hvordan forholder GoPandaBox sig til økologi?

Langt de fleste af de brands, vi samarbejder med, er certificerede inden for økologi, mange af dem har den strengeste certificering, GOTS, der findes. Det vil oftest fremgå af en label på tøjet, hvilken certificering det har.

Kan jeg give et gavekort til en GoPandaBox?

Hvis du vil give et gavekort til en GoPandaBox, flere GoPandaBoxe eller til et GoPandaBox abonnement, så kontakt os, så laver vi et fint gavebevis. Kontakt os på mail@gopandabox.com.

Alt det praktiske omkring dit medlemskab

Hvor tit kommer der en GoPandaBox?

De store GoPandaBoxe kommer 4 gange om året, så du får en Gopandabox til hver sæson.

Datoerne er: d. 20. januar, d. 20. april, d. 20. juni og d. 20. oktober (boxene afsendes førstkommende hverdag), og følger altså børnepengeudbetalingen, undtaget i sommerferien, hvor boxen kommer en måned tidligere. Det gør vi, fordi I skal nå at have alt det skønne sommertøj med på ferie.

Månedsboxene afsendes altid den  1. i måneden eller førstkommende hverdag.

Hvad koster det?

Vores store boxe med stylet børnetøj koster 849,- i str 56-86 og 1.049,- i størrelsen 92-104.  Du vil i hver box modtage varer til en værdi, der svarer til op til 20% mængderabat. Indholdet er sæsonsvarende varer, som du kan købe i normale webshops, blandet med gode deals, som vi forkæler dig og din lille gøj med.

Sender du enkelte styles tilbage, så betaler du blot vejledende udsalgspris for de stykker tøj, som du beholder. Du mister altså din GoPandaBox mængde rabat på op til 20%, hvis du sender enkelte stykker tøj retur. Du kan naturligvis altid bytte, hvis størrelsen ikke passer, så sender vi dig den rigtige størrelse, såfremt den er på lager, og du beholder selvfølgelig din op 20% GoPandaBox mængderabat. Der er fri fragt på de store GoPandaBoxe.

Månedsboxene koster 299,- for størrelse 56-86 og 349,- for størrelse 92-104. Hertil kommer fragt på kr. 39. Der er fri fragt, såfremt din ordre overstiger kr. 500,-

Kan jeg opdatere størrelser og profil oplysninger?

Du kan nemt ændre størrelser og andre profiloplysninger ved at logge ind på My Account. 2 uger inden udsendelse af boxen vil du modtage en påmindelse om at opdatere størrelser, så dit barn/børn får den helt rigtige størrelse. Opdaterer du ikke størrelsen, vil GoPandaBox automatisk fremskrive størrelsen, så den passer til dit barns alder.

Kan jeg tegne et Gopandabox abonnement til mere end 1 barn?

Ja! Under din My Account kan du tegne abonnement til så mange børn, du har brug for, i lige præcis den stil, der passer til dit barn.

Kan jeg skifte til en anden stil eller tilføje flere abonnementer?

Hvis du logger på din My Account, så kan du nemt tegne et nyt abonnement og skifte stil på den måde. Hvis du gerne vil skifte ofte, kan du have flere abonnementer, som du skiftevis sætter på pause og aktiverer for at få den stil, du gerne vil have.

Kan jeg springe en box over?

Du kan nemt skippe en box ved at logge dig ind på din My Account. Under “Abonnementer” kan du sætte dit abonnement på hold, så længe du ønsker. Vi skal nok minde dig om det, når du skal starte dit abonnement op igen for at få den næste box.

Kan jeg frit opsige mit abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Der er ikke nogen binding eller nogen opsigelsesperiode. Har du ikke brug for tøj til din lille gøj derhjemme, så kan du bare springe en box over. Der gør du ved at sætte dit abonnement på pause inde under din ”My Account”.

Hvorfor kan jeg ikke komme ind på My Account?

Der kan være opstået en fejl undervejs i oprettelsen af din konto, f.eks. fejlindtastning af e-mail adresse, så send os venligst en mail på mail@gopandabox.com med dit fulde navn, e-mail adresse og telefonnummer, så hjælper vi dig.

Har du brug for hjælp kan du til enhver tid maile os på mail@gopandabox.com.

Koster det noget i forsendelse?

Nej, det er helt gratis for alle boxe og ordrer, der overstiger kr. 500,-. Returfragt er altid gratis.

Kan jeg bestille en GoPandaBox hvis jeg bor i udlandet, Grønland eller Færøerne?

Desværre leverer vi lige nu kun til adresser i Danmark, undtaget Grønland og Færøerne.

Hvordan bliver min GoPandaBox leveret?

Vi bruger GLS som fragtfirma og sender til nærmeste pakkeshop.

Hvordan kan jeg returnere en box?

Vi vedlægger en returlabel, som du klistrer på den kasse, du modtager dine varer i. Kassen skal afleveres i nærmest GLS Pakkeshop. Find din nærmeste pakkeshop her: LINK

Kan jeg returnere dele af en box?

Du kan frit returnere dele af din box. Dog bortfalder den mængderabat vi yder på boxen, når du returnerer varen, så du bare betaler vejledende udsalgspris for de stykker tøj, som du beholder. Vi modregner rabatten, og indsætter derefter differencen på din konto inden for senest 14 dage efter vi har modtaget varen. Bemærk venligst, at mængderabatten i nogle tilfælde kan være større end prisen på den vare, som du ikke vil beholde. Det vil derfor ikke altid kunne betale sig for dig at returnere varen. Kontakt os, såfremt du er i tvivl på mail@gopandabox.com.

Modtagelse og returnering

Hvornår modtager jeg min første GoPandaBox?

Store GoPandaBoxe (kvartal): Du modtager din første GoPandaBox 2-5 dage efter bestilling. Hvis der er mindre end 3 uger til levering af den næste GoPandaBox, vil du ikke modtage din GoPandaBox, før den næste box sendes ud. Dette gør vi for at undgå, at du modtager mere tøj, end du har brug for på næsten samme tid, og endvidere vil tøjet måske ikke være svarende til den kommende årstid. Det vil vi informere dig om per mail.

Månedsboxe: Boxen afsendes altid den førstkommende hverdag efter den 1. i måneden. Dvs. hvis du har tilmeldt dig den 2. i måneden, så kan du gå og glæde dig helt til den følgende måned med at modtage din box.

Hvor lang tid har jeg til at vurdere, om jeg vil beholde min box eller dele af den?

Inden for 7 dage hverdage skal du returnere (have afsendt) GoPandaBoxen eller de dele, du ikke ønsker at beholde. Returneres der for sent, forbeholder vi os ret til at opkræve et håndteringsgebyr på 150 kr. og vi forbeholder os ret til at fakturere for boxen, såfremt tøjet ikke returneres i den stand, det blev modtaget i.

Jeg kan ikke sende boxen retur inden for 7 hverdage, hvad gør jeg?

Er du af en eller anden årsag forhindret i at sende tøjet tilbage inden for de 7 hverdage, så send os en mail inden de 7 dage er gået med en begrundelse for, hvorfor du ikke kan returnere, og så finder vi en løsning, vi er super flinke :-).